HOME

 

       
Den 22. juni har vi fået hvalpe efter  Charolaisgården's Fanny og Buevangs Olsen -
Hvalpene er salgsklare ultimo august. Hvalpene er nu solgt, kontakt os for venteliste.
 
Torsdag d. 22. oktober. Fire måneders fødselsdag. Hvalpene er i gang med deres  uddannelser rundt omkring til hvalpemotiva-tion, træning og opdragelse. Sif var meget lovende, men hun fik konstateret meningitis, og døde for to dage siden. klik og læs mer

Tirsdag d. 22. september TILLYKKE
I dag kan hvalpene fejre 3. mdr. fødselsdag, de har været ved dyrlæge og vaccenieret anden gang og har imponeret alle steder.
Mandag d. 21 september
I dag fik jeg at vide at Sverrer er blevet forgiftet af en orkide. Meget sørgeligt, tænker meget på de nye ejere.
 
Torsdag d. 10 september
Tidlig skolestart! I går var Sif til sin første træning, hvalpemotivation. Det var spændende, Sif kunne ikke sidde stille og høre efter, det ville da være sjovere at lege med de andre, ikk´? Der var flest store hunde, kun tå andre mindre hunde, men stort selvværd!
Mandag den 7. september.
I onsdags var Sif i gravhundeklubben for første gang, ikke for at træne, men for at møde andre, blive socialiseret. Det var en spændende oplevelse vi mødte mange andre gravhynde hvalpe såvel som voksne. Jeg har desværre ikke billeder derfra. Men et med Tante Tibber i kurven.
 
Mandag den 31. august
I dag er hvalpene 10 uger gamle. De har godt begyndt deres nye liv hos deres nye familier - vi har fået et par billeder her fra venstre Siv, Snorre og Sigurd.
Jeg hører at de stortrives og gør familien ære.
Fredag den 21. august
Så er hvalpene alle kommet til deres nye hjem.
I dag rejste Sigurd og Snorre, Sif bliver her, hun har kigget lidt efter de andre, men det går  fint. De bedste ønsker herfra til familier og hvalpe.
Mandag d.17 august
I dag er hvalpene otte uger gamle. Sikke en udvikling der er sket de sidste otte uger, scroll ned i bunden og se de første billeder. I dag rejste to af hvalpene ud til deres nye hjem. Vi ønsker tillykke - og håber ikke at Sverre og Siv vil forstyrre nattesøvnen alt for meget .
Lørdag d. 15. august
Torsdag blev hvalpene chippet, kun med et lille piv, fredag igen ormekur, og i dag lørdag står den på leg. Snorre har været på besøg i sit nye hjem, og opførtesig eksemplarisk :)
Som man kan se på billedet fra kurven så nyder de hinanden, nu inden de snart skilles.
Onsdag d. 12. august
"Det er nogle fine hvalpe....., og livlige" sagde dyrlægen da hvalpene i dag blev sundheds-tjekket. De tog det i stiv arm, og legede videre da vi kom hjem.
Tirsdag d. 11. august.
"Vi stjal mors tyggeben, så Johannes kunne se vi var store nok til at få vores egne...."
Fredag d. 7. august
Hvilken aktivitet....., men når man finder et godt motiv er hvalpene pludselig ved noget helt andet inden man får trykket
 
Torsdag d. 6. august
Hvalpene leger, med hinanden, med ting, alt kan bruges. Hvalpene nyder det gode vejr, og er uden for det meste af tiden.
Sømdag d. 2. august
Hvor dog tiden går hurtigt, og hvor udvikler hvalpene sig hurtigt. Alt skal undersøges, og de er mere modige. Her havde jeg efterladt en spand, den var sjov at lege i, at rulle rundt i. De kæmper så kampe og leger, alt sammen er med til at udvikle deres motorik. Nu skal der klippes klør (igen) 90 stk!
Tirsdag d. 28. juli 2015
Ny "lege-rævegrav" etableret, hvalpene var straks interesseret, undersøgte og løb igennem, men papkasseleg er også sjovt, og så bagefter hygge hos mor i transportkassen. 
Mandag d. 27. juli 2015
I dag er hvalpene fem uger gamle, og har nu fået ormekur. Vejret er ikke det mest sommerlige, men de vil gerne ud. Hvis de kan komme til det - og ikke er for optaget af andet - så laver de helst ude. Det kniber mere med at tisse, det kan komme over dem bare de er uden for kurven. Nu leger de med ting, og deres mor....!
Fredag d. 24. juli
I går fik hvalpene farvede halsbånd på for at kunne skelne dem mellem hinanden, - i morges var låsene tygget i stykker på tre. Jeg kunne identificere dem, da det var på hhv. en tæve og en han og på den røde.  Jeg har købt nye bånd, de har fået neglelak på, men de vokser også til så det er knap så svært at skelne dem fra hinanden
Torsdag d. 23. juli
Vi havde besøg fra Odense, og Sigurd bed i snørebånd, hyggede i arm, og gjorde hvad han kunne for at charme, det lykkedes, så han skal til Odense. Tidligere på dagen havde var siv/Sifs nye familie fra Ringe på besøg. Vi er glade for at vi nu har fundet gode hjem til hvalpene.
Tirsdag d. 21 juli 2015
Nu er hvalpene blevet rigtige hundehvalpe. De undersøger ting og leger.
I går havde de fire ugers fødselsdag, det fejrede de ved gå udenfor! Det er en stor verden! Hvad er græs mon for noget, det er godt at mor også er der!
Søndag d. 19. juli 2015
Fanny sørger stadig god for hvalpene, men fast føde er heller ikke at foragte, de går til madskålen med stor iver. Vejret var i går så godt at døren ud til stod åben, hvalpene gik dog ikke ud i den store verden, kun til dørtrinet. Hvalpene er nu blevet så store at tante Tibbe får lov at komme lidt tættere på, her hjælper hun med at gøre Sif ren!
Onsdag d. 15. juli 2015
Hvalpene leger, piber, gør og sover. Det benytter Fanny sig af til at få sig et frikvarter, men straks der er lyde fra hvalpeværelset så er hun der.
I dag skal hvalpene prøve at have fast føde.

Søndag d. 12. juli 2015
Fra at være forsigtigt og meget famlende ude i går prøvede de igen i dag.

Klik på billederne og se de fire serier:

Lørdag d. 11. juli 2015
Nu er der mere liv i kurven, men de har ikke været ude over kanten endnu. De er begyndt at give lyde, andet en piv, et lille vov er der også kommet.
- og knap havde jeg skrevet dette, så var Sverre og Sigurd ude Snorre var ude med forbenene
Søndag d. 5. juli 2015
Hvalpene bliver to uger i morgen, og i løbet af dagen har de alle fået øjne. Jeg så allerede øjne hos Siv i går, men i løbet af dagen har alle nu fået. De ser stadig noget trætte ud, og har øjnene lukkede det meste af tiden, de har også først syn om 4-5 dage. 

Torsdag d. 2. juli 2015

Hvalpene er nu blevet navngivet Igen har jeg  valgt navne fra den nordiske mytologi, denne gang med S som begyndelsesbogstav, fra venstre: Sif: gudinde for høsten og rigdom
Sigurd: dræbte dragen Fafner -
Siv: Thors kone - Snorre: høvding, skjald - Sverre: Norsk konge

Mandag d. 29. juni 2015

Hvalpene er nu én uge gamle, og trives. Alle hvalpe tager fint på. Fanny er en god hundemor der gør dem rene og passer dem. Hvalpene sover indimellem på en gang, så Fanny kan forlade kurven - i går lå hun ude i solen i ½ minut :)

Torsdag d. 25. juni 2015
Tirsdag kom dyrlægen og tjekkede hvalpene og Fanny. Det er nogle fine hvalpe - sagde dyrlægen og gav Fanny ekstra kalk.
Hvalpene bliver vejet hver dag og efter to dage har de taget fra 35g til 45g  på hver. 

Mandag d. 22. juni 2015
Hvalpene blev født fra kl. 9.40 til 12.10.
Moderen klarede det fint. Nu er der ro i hvalpekassen og moderen  - og jeg - nyder de små nye.
Der er to tæver og tre hanner der vejer fra 340 til 410 g
   
   
   
   
Billeder fra tidliger kuld
se flere billeder og tekst klik her
 

 

  (X)
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Side for tidligere kuld   klik her